Introductie

MCS is een PR-bureau met een lange historie in de IT-sector, maar we hebben ook veel expertise in andere sectoren.  Wat ons kenmerkt zijn de vaak jarenlange -soms decennialange- relaties met klanten, inclusief internationale marktleiders. Dat kan alleen als je als bureau resultaten boekt, als adviseur en als uitvoerder, met oude én nieuwe middelen.

MCS staat met beide benen in de huidige PR-wereld. Het PR-vak ontwikkelt zich doorlopend verder en vanzelfsprekend ontwikkelen wij mee. We bekijken de ontwikkelingen overigens kritisch, want niet elke vernieuwing is per sé waardevol. We weten alles over social media, maar zetten die niet in louter vanwege de hype eromheen. MCS gelooft heilig in geïntegreerde communicatie en daar staan sociale media niet los van. Integratie is de enige manier om maximaal rendement te halen uit alle nieuwe middelen, die we uiteraard wel vol overtuiging omarmen.

Wat betekent MCS voor een cliënt?

MCS beoefent het PR-vak met beide voeten op de grond. Ons team bestaat uit gedreven mensen die gezamenlijk diepgaande kennis en ervaring bieden, op PR- en marketingcommunicatiegebied. Van ons hoeft u geen voorstellen met een oeverloze stroom hoogdravende goede bedoelingen te verwachten. Daar zit niemand op te wachten en de media al helemaal niet. Onze PR-plannen zijn creatief, realistisch en compact. Resultaat gericht dus, daar gaat het om!

MCS begrijpt de markt en de problematiek van onze klanten. We denken altijd mee. Dat doen we altijd met veel enthousiasme, inzet, loyaliteit en integriteit.

Verder, niet onbelangrijk, we respecteren het PR-budget van onze cliënten en wat ze daarmee willen bereiken. Wij maken steeds inzichtelijk hoe we de gestelde doelen bereiken. Dit zijn beslist geen holle woorden: ons trackrecord bewijst dat! We vertellen u daar graag in een persoonlijk gesprek meer over. Wilt u eerst referenties raadplegen? Die geven wij u graag. Neem daarvoor hier contact met ons op.

Wat betekent MCS voor een journalist of een blogger?

MCS ziet de pers eigenlijk ook als cliënt. Wij verkopen journalisten geen knollen voor  citroenen en we proberen niet recht te praten wat krom is. MCS benadert journalisten per definitie open en eerlijk, met inhoud, enthousiast en altijd service gericht, ook wanneer er slecht nieuws te melden is. Op deze manier hebben we in de loop der jaren een uitstekende reputatie bij de pers opgebouwd. Die reputatie koesteren we. Er zijn vele journalisten die onze prima samenwerking met hen willen bevestigen. Vraag het ze direct, maar ook hier helpen wij u graag aan referenties.

Wat betekent MCS voor een communicatie talent?

Judith van Essen, voormalig medewerkster van MCS: Werken bij MCS is vanuit een warm “thuisfront” alle ruimte krijgen om je te ontplooien. Er is volop gelegenheid om met collega’s te sparren om zo samen klanten inspirend te kunnen adviseren en aan de slag te gaan.

MCS staat altijd open voor talent. Of het nu gaat om mensen die nog ervaring moeten opdoen in het PR-vak of om mensen die hun sporen al hebben verdiend. Voor wie zich aangetrokken voelt tot werken in een informele, collegiale en no-nonsense bedrijfscultuur staat de deur altijd open voor een gesprek.

MCS biedt de gelegenheid te groeien in een omgeving waar creativiteit, flexibiliteit en in teamverband werken centraal staan. Door de diversiteit aan cliënten en activiteiten bieden wij afwisselend en vaak uitdagend werk.

We zijn gespecialiseerd in het plannen, organiseren en uitvoeren van corporate- en marketingcommunicatieprogramma’s voor (inter)nationale bedrijven en organisaties. Ondernemerschap, integriteit, kwaliteit, respect, innovatie staan bij MCS hoog in het vaandel.